Hvem er vi

Ingen opgave er for stor, eller for lille

 

Kontakt os for et tilbud

 

Tlf.: 20 89 10 09

Mail: casper@adhoc-building.dk

Hvem er vi

 

AD HOC Building Solution er en virksomhed, dar arbejder uden for de traditionelle håndværkserhverv.

 

Vi leverer løsninger til problemer i bygninger, både til private og erhverv. Ud ove løsningen af problemer i bygninger, spore vi også kilden til problemerne, og fjerner disse.

 

Vi arbejder på alle typer af bygninger, fra nybygeri under opførsel, til ældre ejendomme beskyttet af fredning eller bevaring.

 

Virksomheden består af indehaver, Casper Vincents Rasmussen, og et hold af kvalificerede personer, der kan løse de fleste typer af opgaver. Herudover har vi kontakt til håndværkere inden for de fleste fag, og samarbejder med disse omkring udbedringen af problemer.

 

Hvorfor vælge os?

Du skal vælge os, fordi vi levere høj kvalitet til den aftalte tid, og den aftalte pris. Vi arbejder efter en grøn profil, hvor vi så vidt det er muligt benytter svanemærkede produkter, og benytter den rette mænge produkter, til at løse den enkelte opgave.

Vi arbejder med respekt for vores omverden, og søger derfor både at benytte de mest ergonomiske arbejdsredskaber, og give kunden en oplevelse af effektivitet og glæde ved arbejdet.

Vi sætter en ære i at yde den bedst mulige vejledning til kunden, for at opnå det ønskede resultat.

 

Mision:

VIrksomhedens mision er at behandle alle bygninger så de ikke skaber problemer for mennesker og dyr, der bor eller arbejder i dem.

 

Vision:

Virksomhedens vision er at skabe et miljø, hvor alle parter i en opgave bliver ordentligt behandlet, og løsningerne er til alles tilfredsstillelse.

 

 

 

 

Skal vi løse din opgave?

 

Beskriv din opgave ved siden af,

og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

 

Er din opgave akut,

kan du ringe til os på tlf. 20 89 10 09

Navn

Telefonnummer

Mail

Vedr.:

Besked

Copyright: Adhoc Building Solutions ApS - Møllevej 17, 4140 Borup - Tlf. +45 20 89 10 09 - casper@adhoc-building.dk - CVR. 34883319