Algebehandling

Ingen opgave er for stor, eller for lille

 

Kontakt os for et tilbud

 

Tlf.: 20 89 10 09

Mail: casper@adhoc-building.dk

Algebehandling

 

Alger er et stadigt tilbagevendende problem for ejendomme i Danmark. Oplever du problemer med alger omkring din ejendom, så lad os hjælpe dig med at kortlægge omfang, og finde den rigtige løsning for dig.

 

Hvorfor angribes bygninger af alger?

Alger opstår når bygninger bliver fugtige grundet klima og vejr. De angriber der hvor bygningerne ikke får sol, eller der hvor de kan finde ro til at vækste. Der kan foretages nogle få og enkle trin for at forebygge alger: Skabe mindst muligt skygge på bygningerne, fjerne snavs og urenheder, og udlægge forebyggende kemi (primer) før algerne kommer.

 

Hvordan fjernes alger?

Alger kan fjernes på flere måder. De mest anvendte er afvaskning med højtryksspuling og kemi, eller påføring af afrensende kemi der arbejder med vind og vejr. Ved begge løsninger anbefaler vi at påfører en primer efterfølgende, for at begrænse nye angreb.

Hvis du ønsker et synligt resultat indenfor en begrænset tid, er det bedst at få afrenset dine bygninger med højtryksspuling og opløsningskemi.

Hvis du er mere tålmodig, kan du spare penge ved at lade vind og vejr klare størstedelen af arbejdet.

 

 

Har du alger på eller omkring din bygning, er du velkommen til at kontakte os via mailboksen nedenfor. Vi undersøger omfanget og udarbejder et tilbud på behandling.

 

 

 

 

 

Skal vi løse din opgave?

 

Beskriv din opgave ved siden af,

og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

 

Er din opgave akut,

kan du ringe til os på tlf. 20 89 10 09

Navn

Telefonnummer

Mail

Vedr.:

Besked

Copyright: Adhoc Building Solutions ApS - Møllevej 17, 4140 Borup - Tlf. +45 20 89 10 09 - casper@adhoc-building.dk - CVR. 34883319