Skimmelsvamp

Ingen opgave er for stor, eller for lille

 

Kontakt os for et tilbud

 

Tlf.: 20 89 10 09

Mail: casper@adhoc-building.dk

Skimmelsvamp

 

Skimmelsvamp bliver mere og mere udbredt i vores bevidsthed og i vores bygninger. Har du mistanke om et problem med skimmelsvamp, så lad os hjælpe dig med at undersøge det, og finde den løsning der skal til.

 

Hvordan opstår skimmelsvamp?

Skimmelsvamp opstår, når der er fugt i bygninger. Fugten kan opstå på grund af fejl i konstruktionen, eller brugen af bygningen. For at undgå skimmelsvamp skal du sørge for rigeligt udluftning og gøre ofte rent. Derudover skal du holde øje med, om der er fugt i bygningen, som ikke forsvinder, og som kan give anledning til problemer.

 

Hvordan fjernes skimmelsvamp?

Skimmelsvamp består af et netværk af myselier. Det er ikke alle myselier, du kan se med det blotte øje, og derfor fraråder vi, at du forsøger at behandle skimmelsvampen selv.

Når skimmelsvampen skal fjernes, er det en kombination af fjernelse af de berørte materialer, og derefter sanering af de tilbageværende bygningsdele. Sanering foregår med særlig kemi, som arbejder dybt inde i materialerne og dræber skimmelsvampens myselier. Dertil støvsuges med særlig støvsuger, for at fjerne de døde myselier.

 

Har du skimmelsvamp i din bygning, er du velkommen til at kontakte os via mailboksen nedenfor. Vi undersøger omfanget og udarbejder et tilbud på behandling.

 

 

 

 

Skal vi løse din opgave?

 

Beskriv din opgave ved siden af,

og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

 

Er din opgave akut,

kan du ringe til os på tlf. 20 89 10 09

Navn

Telefonnummer

Mail

Vedr.:

Besked

Copyright: Adhoc Building Solutions ApS - Møllevej 17, 4140 Borup - Tlf. +45 20 89 10 09 - casper@adhoc-building.dk - CVR. 34883319